Kør trygt din Volvo på værksted hos dit lokale autoværksted

Hos CG Autoteknik i Thisted har vi speciale i premiumbiler. Derfor er vi også det rigtige bilhus for dig at besøge, når du skal have din Volvo på værksted til service, skift af dæk eller reparation. Vores moderne værksted har alle faciliteter til at få din Volvo til at yde sit optimale, og vores erfarne mekanikere er altid klar til at give dig den bedste lokale service. 

 

Konkurrencedygtigt værksted med service i topklasse

Hos os kan du forvente et stykke arbejde, hvis kvalitet måler sig med det, du får hos et autoriseret Volvo-værksted. 

Vi tager os selvfølgelig kærligt og professionelt af alle typer af biler, der ruller ind på vores værksted på Brundvej, men vi sætter en særlig ære i at lave et godt stykke på arbejde på biler fra Volvo, da der her er tale om et bilmærke, hvor kun det perfekte er godt nok.

For en nyserviceret Volvo giver dig en køreglæde og en pålidelighed, som kun få andre bilmærker kan – og derfor håber vi naturligvis, at høre fra dig, når det er tid til at få din Volvo på værksted.

Book tid

Vi klarer enhver reparation af din Volvo

Vores avancerede udstyr gør det muligt for os at optimere køreegenskaberne i din bil til dit behov. De originale testere, vi bruger på vores værksted, giver os de bedste forudsætninger for at finde fejl og uhensigtsmæssigheder i systemerne, og vi kan også opdatere softwaren i bilens computere, da vi har direkte forbindelse til fabrikantens servere online. 

Vores speciale i biler i luksusklassen gør, at vi er nogle af de bedste til at arbejde med de typer af biler, som Volvo repræsenterer. For her er der tale om et avanceret moderne køretøj, hvor mange elementer skal spille sammen for at sikre den køreoplevelse og ikke mindst sikkerhed, som Volvo har været kendt for i årtier. 

 

Altid højt serviceniveau 

Vi tager imod alle vores kunder med det høje serviceniveau, som har gjort os til et af de foretrukne bilhuse i området. For hos CG Autoteknik mener vi, at bedre service giver gladere bilister – og derfor har vi også fornøjelsen af at have mange loyale kunder, som sætter pris på vores gennemsigtighed, serviceniveau og den personlige rådgivning, du kan få med, når du ønsker det.

Book tid