Vi foretager professionel service på alle biler fra Volvo

Hvis du kører Volvo, er du sikkert typen, der går højt op i, at tingene altid er i orden. Derfor kan du med fordel bruge vores værksted i Thisted, når det er tid til, at din Volvo skal til service. For her har vi specialiseret os i arbejdet med biler i premiumklassen, der fortjener den ypperste behandling fra start til slut. 

Vores værksted rummer det bedste udstyr til test og korrekt reparation af Volvo-modeller fra alle årgange, og vi prøvekører naturligvis din bil efter endt serviceeftersyn. Således sikrer vi os, at din bil har sikkerheden i orden og yder sit maksimale, så du får bedre køreglæde og en mere økonomisk kørsel i det lange løb. 

Book tid

Hos CG Autoteknik er din Volvo i trygge, specialiserede hænder

Volvo er kendt for deres velbyggede biler. Og det er et billede, vi genkender som erfarne mekanikere. For her er der tale om biler, der er pålidelige på et niveau, hvor nærmest intet andet bilmærke har kunnet følge med. Men som det er tilfældet med alle bilmodeller, har de enkelte Volvo-modeller også nogle bestemte ting, der bør lægges mærke til ved service afhængig af årgang. Derfor lytter vi indgående til din bil og dit behov, når du har din Volvo til service hos os, og sender dig først af sted igen, når vi er 100 % sikre på, at alt er godkendt i overensstemmelse med fabrikkens egne anbefalinger.

Uafhængige eksperter i serviceeftersyn på Volvo

Hos os kan du altid forvente en kvalitet, der er helt på niveau med de autoriserede værksteder. Dog til en lavere pris end den, du sikkert er vant til. Desuden har vi ofte mulighed for at tage din Volvo ind til service inden for den samme uges tid, hvor du har foretaget din booking.

Så glæd dig til at blive bedre kørende i en fart – og kør trygt og roligt din Volvo til regelmæssigt serviceeftersyn hos CG Autoteknik i Thisted. For her er der altid imødekommende personale med fagligheden i top, og derfor har vi også mange tilfredse tilbagevendende kunder i Thisted og omegn.

Book tid