PRIVATLEASING

Sådan fungerer privatleasing
Ønsker du tryghed og økonomisk overblik? Så er C.G. Autoteknik Privatleasing lige noget for dig.

Privatleaser du din bil, så kender du på forhånd dine månedlige omkostninger til bil. Ingen bekymringer om værditab, uforudsete udgifter til reparationer mm. – og ej heller udgifter til service.

Med C.G. Autoteknik Privatleasing leaser du bilen i en aftalt periode og med et samlet maksimalt kilometerforbrug. Betalingen består dels af en engangsydelse og dels af en månedlig ydelse, som dækker over service og garanti i perioden. Ved privatleasingens afslutning tilbageleveres bilen til C.G. Autoteknik, og du er klar til en ny leasingaftale.

Hvis du har behov for at vi sammensætter din leasingaftale specielt til dig, så tilbyder vi stor fleksibilitet alt efter dit ønske til udbetaling, forventede antal kørte kilometer og bilens restværdi ved udløb af aftalen. Vi kan tilpasse din privatleasing med både løbetid, kilometerforbrug samt engangsydelse, så du får en aftale der passer til dig.

Med en leasingaftale tager vi hånd om service og reparationer. Alt du behøver at gøre er at køre bilen på værksted og lade mekanikeren tage over – du slipper derfor for at spekulere over uventede regninger.

Slip for værditab
Med C.G. Autoteknik privatleasing er du sikret mod pludselige fald i bilens værdi, da C.G. Autoteknik står som ejer af bilen, mens du har brugsretten over bilen. På den måde har du ikke nogen penge bundet i bilen – men kun alle fordelene.

Da værditabet på bilen allerede er indregnet i ydelsen, kan du ovenikøbet glæde dig over, at C.G Autoteknik privatleasing er en helt risikofri løsning. Ved leasingaftalens udløb returneres bilen, uden at du skal bekymre dig om gensalgsværdien af bilen.

Bilens fleksibilitet afspejles også i aftalen
Når du indgår en privatleasingaftale, beregnes den månedlige ydelse bl.a. ud fra dit forventede antal kørte kilometer i perioden - f.eks. 15.000 km per år. Ved leasingperiodens udløb er det tid til at finde ud af, hvor langt du rent faktisk har kørt i bilen. Hvis du har kørt mere end aftalen foreskriver, skal du betale en fast pris per overkørte kilometer. 

Privatleasing er ideelt for dig, der på forhånd kender dit kørselsbehov over aftalens løbetid, og som ønsker et fuldt overblik over omkostninger pr. md.– og som ikke vil bekymre sig om bilens værditab.