Lad din lokale Mercedes-specialist tage sig af service på bilen

Hos CG Autoteknik på Brundvej i Thisted er vi klar til at give din Mercedes det bedste serviceeftersyn i området. Vi har nemlig speciale i tyske biler i premiumklassen, og det giver dig en fordel, når kvaliteten af vores arbejde leveres til en pris, som er konkurrencedygtig sammenlignet med den, du får hos de autoriserede Mercedes-værksteder.

Vi optimerer din køreglæde med topmoderne udstyr

Vores veluddannede team af teknikere arbejder med det nyeste værktøj og har, med deres særlige kendskab til bilerne, de bedste forudsætninger for at holde din bil godt kørende i mange år endnu. For vi forstår om nogen de værdier og den type mekanik, som det klassiske tyske mærke er baseret på – og vi forstår også, hvilken oplevelse det er, du som Mercedes-ejer forventer at få af din bil, hver gang du starter motoren.

Derfor kan du trygt overlade den regelmæssige service af din Mercedes til os. 

Book tid

Serviceeftersyn på både nye og ældre biler fra Mercedes

Mercedes er en af de største bilfabrikanter i bilernes historie. Derfor ved vi, at vi lover meget, når vi siger, at vi er blandt de bedste til at foretage service af netop din bil. For med tiden har bilerne udviklet sig til at være højteknologiske køretøjer, som stadig forener det luksuriøse design med sporty køreegenskaber. 

Det kræver, at du også sender din Mercedes til service på et værksted, der på tilsvarende måde er fulgt med udviklingen. Og det er vi her hos CG Autoteknik, hvor vi er i stand til at diagnosticere din bil med originale testere og foretage den relevante reparation af elektronik såvel som de mekaniske dele, hvis det er nødvendigt.  

Professionel servicering af din Mercedes til en overkommelig pris

Vi er klar til at tage imod din Mercedes til et rutinemæssigt serviceeftersyn efter de gældende forskrifter fra fabrikken, så du kommer tilbage på vejene, så snart og så bekvemt for dig som muligt. 

Vi ved, hvor vigtig din bil er for dig, og vi sætter en helt særlig ære i at kunne tilbyde vores glade og mange loyale kunder en kvalitet i absolut topklasse til en pris, der er til at betale for. Så værdsætter du også den rette balance mellem pris og kvalitet, glæder vi os til at lave service på din Mercedes, næste gang den trænger til det.

Book tid