Hos CG Autoteknik laver vi professionel service på din Porsche

Vi er specialiseret i at tage os godt og kærligt af tyske luksusbiler som for eksempel Porsche. Derfor er vi også det rigtige værksted til at tage os af de regelmæssige serviceeftersyn på din bil. Vores standard er fuldt på højde med den, du får på de autoriserede Porsche-værksteder, men til gengæld er prisen lavere, og ventetiden oftest kortere.

Book tid

 

Personlig og imødekommende service til alle kunder

Her kan du glæde dig til en venlig, personlig og imødekommende service, som har gjort vores værksted til et af dem, lokalbefolkningen foretrækker. Det gør de også, fordi vi er nogle af de få i landet, som er i stand til at lave service på biler som Porsche, hvor vi diagnosticerer og foretager alle reparationer 100 % efter fabrikkens egne forskrifter korrekt hver eneste gang.

Topmoderne værksted med højteknologisk udstyr og værktøj

For at servicere biler fra Porsche kræver det både det rette værktøj, det rette testudstyr og de rette folk til at bruge det. Vores veluddannede personales passion for de tyske luksusbiler giver dig her en ekstra fordel, da vi sammen med det specialiserede værktøj har den fornødne erfaring, indsigt og den rigtige teknik til at gribe både de klassiske biler og moderne modeller fra Porsche rigtigt an første gang.  

Vi udfører service på både nye og ældre biler fra Porsche

Der findes ikke den Porsche til kørsel på de danske veje, som vi ikke kan give en god behandling til en konkurrencedygtig pris. Vi kan lave service på alle modeller og årgange lige fra den ikoniske Porsche 911 til den populære SUV Porsche Cayenne. I alle tilfældene sætter vi en tekniker på opgaven, som lytter til din bil og kan afkode, hvad den har brug for for at køre optimalt. 

Det er netop forskellen på blot at udføre en opgave ved at skifte en reservedel og satse på, at et problem går væk, og være et bilhus som os, der er en dedikeret problemløser med passion for Porsche – og derfor prøvekører vi altid din Porsche og sørger for, at alt sidder fuldstændig, som det skal, når vi laver service på den.

Book tid

Speciale i import af tyske premiumbiler

Hos CG Autoteknik hjælper vi også ligesindede bilentusiaster med at importere biler fra Tyskland. Har du lyst til at høre mere om vores importservice, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at få mere information eller læse om mulighederne for professionel assistance til import af premiumbiler fra Tyskland på vores hjemmeside.