Book tid til at få din Audi på værksted hos CG Autoteknik

Hvis du har en Audi, har du muligvis samme forkærlighed for gode, tyske biler som os. Der findes ikke noget som en velkørende Audi, og derfor bør du overveje at bruge os, næste gang din bil skal en tur på værksted. Her sørger vi nemlig for at give dig og din bil den bedste service, I kan få.

Book tid

 

Vælg et topprofessionelt værksted med dybtgående speciale i reparation af Audi

Hos CG Autoteknik har vi speciale i tyske premiumbiler, hvilket kommer dig til gode på en række forskellige områder. Her kan du forvente en personlig og imødekommende service fra et veluddannet team, som har indgående erfaring med reparation og eftersyn af biler fra Audi. Det betyder, at du får en ydelse af højeste kvalitet – men ofte til en pris, hvor de autoriserede værksteder ikke kan være med. Og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi sørger med andre ord for at holde din Audi bedst kørende, så det er så bekvemt for dig som overhovedet muligt. Så ring til os, hvis du har behov for en god og professionel service fra et stærkt lokalt hold af mekanikere og teknikere. Vi har oftest tid til at se på din bil allerede inden for en uges tid.

Vi har blandt andet adgang til originalt testudstyr og værktøj, der med lethed kan opdatere software i bilen. Og når den skal repareres, bruger vi altid reservedele i bedste kvalitet, så din gensalgsværdi bevares.

Book tid

 

Import af Audi og andre luksusbiler fra Tyskland

Ud over at kunne tilbyde dig den bedste service og reparation af biler fra Audi, har vi også mulighed for at hjælpe dig med at importere biler fra Tyskland. På den måde kan du opgradere niveauet af ekstraudstyr i forhold til det, du skulle have givet for en tilsvarende Audi herhjemme.

Kontakt os for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en veludstyret Audi hjem til en stærk pris. Vi har også bilsalg, hvor du kan købe en nyere brugt Audi, som naturligvis er fuldt serviceret på vores værksted. Kom og se vores biler og tag en prøvetur, hvis du er på jagt efter en velkørende Audi i Thisted.

Kontakt os