Book professionel service på din Audi

Når du får lavet service på din Audi, gør du dig selv og din bil en stor tjeneste. Særligt hvis du vælger et sted, der har speciale i de tyske premiumbiler som os. Gennem vores nye testmaskiner og avancerede værktøjer sikrer vi, at din Audi forbliver i rigtigt god stand i så lang tid som muligt.

Book tid

Kvalitetsbevidst service af Audi til den helt rigtige pris

Selvom vi er et uafhængigt værksted, vil din bil blive grundigt serviceret af vores højtuddannede team af mekanikere, som ved lige nøjagtig, hvad de skal kigge efter på en bil som din for at holde den godt kørende. Vi har samme niveau af udstyr som de autoriserede værksteder, og dem bruger vi til at diagnosticere din Audi efter fabrikkens forskrifter og foretage reparationer af din bil, hvis det er nødvendigt.

Hos CG Autoteknik får den bedste service af din Audi 

Som bilhus med speciale i flere tyske bilmærker adskiller vi os lidt fra mærkeværkstederne ved først og fremmest at være konkurrencedygtige på prisen. Derudover har du mulighed for at få lavet service på din Audi, så snart at bilens sensorer gør dig opmærksom på, at det er ved at være tid. Kontakter du os i dag, er der stor sandsynlighed for, at vi kan tage din bil ind allerede inden for den første uges tid. 

Vi er altid indstillet på at give dig og din Audi den bedste service til den rigtige pris. Vi har kompetencerne og værktøjerne, der skal til for at hjælpe dig på bedste vis, og vi glæder os altid til at tage imod dig og gøre dig bedre kørende på ingen tid.  

Få et serviceeftersyn efter de gældende anbefalinger fra Audi

Ved at køre din Audi til service hos os, får du din bil gennemgået efter alle kunstens regler – og måske lidt til. Men det betyder ikke, at det bliver dyrere for dig. Det sikrer blot, at du får løst alle eventuelle udfordringer med bilens sikkerhed og køreegenskaber i tide, og at din bil altid kører optimalt. 

Efter vi har gennemgået din Audi fra A til Å tager vi naturligvis en snak med dig, inden vi udfører eventuelle reparationer eller udskiftninger. For vi vil gerne give dig fuld indsigt i, hvordan det står til med din bil, så du kan have fornøjelse af den i så lang tid som overhovedet muligt.

Book tid