Få lavet kvalitetsbevidst service på din BMW

Som ejer af en BMW er det vigtigt, at du får lavet regelmæssige serviceeftersyn på den et sted, som kender alle systemer og alt mekanik i en moderne premiumbil. Hos CG Autoteknik har vi et omfattende speciale i de mere luksuriøse biler fra Tyskland – heriblandt naturligvis BMW – og det betyder, at du kan forvente det bedste serviceeftersyn til den bedste pris her hos os.

For nok er vi et uafhængigt værksted, men vi har samme højteknologiske udstyr som de autoriserede BMW-værksteder og kan give dig en bedre pris, der ofte er noget lavere, selvom kvaliteten er den samme. Så book gerne en tid til service af din BMW med det samme og glæd dig over, at vi ofte har tid til at foretage dit serviceeftersyn allerede inden for en uges tid. 

Book tid

Lad CG Autoteknik lave serviceeftersyn på din BMW

Der er mange gode grunde til at overholde de anbefalede serviceintervaller på din bil. Den første er din personlige sikkerhed. For de fleste BMW’er har noget mere power end den gennemsnitlige bil på de danske landeveje – og med et servicetjek passer du godt på dig selv og ikke mindst dine eventuelle passagerer.

Et serviceeftersyn vil ofte også resultere i, at din BMW har bedre motorydelse. Vi ser altid efter, om der er noget, der kan gøres for at give din bil den optimale ydelse, så den kører så effektivt, som den kan. I forlængelse heraf kan man typisk også sørge for, at bilen kører så langt som muligt på literen, når den er i god stand, og ikke udleder unødigt meget CO2.

Selvom det nogle gange koster lidt penge at få lavet service på din BMW, kan det ikke betale sig at lade være. For gennem dit serviceeftersyn går vi bilen igennem for ting og forhold, der kan vise sig at resultere i reparationer, der bliver væsentligt dyrere for dig i fremtiden. Desuden medvirker det, at din bil har den højeste salgsværdi, hvis du en dag beslutter dig for at sælge den videre.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med service af din BMW 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og vejledning i forhold til service af din BMW. Vi bestræber os på at give en personlig service, der tager udgangspunkt i dine behov og din økonomi. Så ring, skriv eller book en tid med det samme, hvis din BMW trænger til et servicetjek af din lokale BMW-specialist.

Book tid