Hvad er Splitleasing
Med Splitleasing deles aftalen op, så både du og din arbejdsgiver har del i aftalen. Med automatisk tracking, registreres og logges de kørte kilometer således din arbejdsgiver kun betaler for udgifter, der er forbundet med den erhvervmæssige kørsel - og du betaler for udgifterne forbundet med den private kørsel. 

Fordele for dig
Vi anbefaler Splitleasing til dig som ikke har et stort kørselsbehov i fritiden.
Har din familie en bil i forvejen, eller har din ægtefælle en traditionel firmabilaftale, kan Splitleasing være bekvemt at have, fordi bilen kan bruges efter behov.
Derudover vil det ikke give mening at anskaffe en traditionel firmabil frem for Splitleasing, da beskatningen heraf er meget høj i forhold til et lavt kørselsbehov.

Fordele for din arbejdsgiver
Med Splitleasing undgår din arbejdsgiver en hel masse papirarbejde - Det tager vi os af. 
Derudover vil der være en økonomisk besparelse på udgifterne til firmabiler, i forhold til finansiering og skatteregler.
Det eneste din arbejdsgiver skal holde sørge for er, at holde styr på fordelingen mellem arbejdsrelateret kørsel og privatkørsel. 

Er der andre udgifter ved Splitleasing?
Den månedlige udgifter, som du og din arbejdsgiver deler, dækker finansiering, forsikring til service, vedligehold og brændstof. Herudover er der ingen udgifter. 

Der vil ved indgåelse af leasingaftalen aftales et loft for antal km, der kan køres indtil aftalens udløb. Køres der mere en loftet, vil du som kompensation blive bedt om at betale lidt ekstra.

Prisen for ekstra km er på 1 til 2 kroner pr. ekstra km alt efter bilens værdi.

 

Biler i særklasse
Vi tilbyder biler med en garanteret sikkerhed i forhold til bilens kvalitet - så du kan føle dig tryg. Derfor tilbyder vi kun Splitleasing biler med en godkendt servicehåndbog og en velkendt historik.

Alle vores Splitleasing biler er tilkørte på det danske og tyske vejnet. De fleste har ikke kørt mere end 100.000 km, og er generelt forsynet med ekstraudstyr. Bilerne er derfor så gode som nye og ekstra attraktive.

 

Har du spørgsmål til Splitleasing?

Vi gør vores absolut bedste for at finde den leasingmodel, der bedst matcher dit og din arbejdsgivers behov. 

Har du ikke fundet den helt rette Splitleasing bil her på siden eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har meget tæt kontakt til det tyske forhandlernet, og vil gøre vores bedste for at finde en bil der lever op til netop dine ønsker.