Hvad er C.G. Autotekniks sæsonleasing?

Kunne du godt tænke dig at sidde i en cabriolet, når solen bryder frem fra sit skjul? Men vil du samtidig også gerne være fri for at betale for bilen i vintermånederne? Så prøv sæsonleasing.

Sæsonleasing betyder, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. F.eks. kan du lease en cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne eller en firehjulstrækker til vinteren.

Med sæsonleasing bestemmer du selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv. Du betaler udelukkende for registreringsafgiften i den periode du gør aktiv. Passivperioden er naturligvis billigere, da bilen ikke har plader på i den periode, og der derfor ikke betales registreringsafgift og grøn afgift.

På denne måde er sæsonleasing specielt relevant for cabrioleter, sportsvogne, større firehjulstrækkere eller lignende specialbiler, der bruges enten om sommeren eller vinteren.

Sæsonleasing kan desuden laves som både privat-, erhverv eller splitleasing. Dog kan passivperioden ikke være split, da der ikke er et forbrug at splitte. Passivkontrakten skal derfor være enten privat eller erhverv.

Vælg selv de aktive måneder

Det er dig der styrer, om du ønsker eksempelvis 3, 6 eller 8 aktive måneder. Du bestemmer også selv, hvilket tidspunkt du ønsker at starte din aktive periode.

Ofte er det dog en leasingaftale med 6 aktive og 6 passive måneder, som passer med forår/sommerhalvåret og efterår/vinterhalvåret.

Mange vælger af samme grund at have to biler på sæsonleasing, hvilket giver mulighed for at køre i f.eks. BMW X5 om vinteren og Porsche om sommeren.