Radar og kamera kalibrering

Radar og kamera kalibrering

 

 

 

Dit lokale værksted, når du skal bruge en mekaniker i Thisted

Der er ikke noget skønnere og mere befriende, end når din bil kører fuldstændig, som den skal. Så har din bil brug for et serviceeftersyn eller en reparation, der får den til at køre perfekt, så book en tid til service hos os.

På vores moderne autoværksted klarer vi let servicering af alle typer biler uanset bilmærke, model eller årgang. Det gælder, hvad enten der er tale om fejlfinding, reparationer eller eftersyn på benzin- og dieselbiler, hybridbiler eller elbiler. Så uanset hvad din bil har brug for – så er vi dit lokale værksted, som har den nødvendige ekspertise og det professionelle udstyr, der skal til for at løse enhver opgave.

 

Book tid

 

Topprofessionelt værksted med kort ventetid

Hvis du booker en tid til reparation eller service på vores værksted i dag, så går der med garanti ikke ret mange dage, før vi kan tage imod den på værkstedet. Faktisk håndterer vi langt de fleste biler for vores tilfredse kunder allerede inden for en uges tid. Det er ofte noget kortere tid end det, du kan forvente hos de autoriserede autoværksteder – og så er det endda også typisk billigere. 

Det betyder dog ikke, at du får en ringere service eller et dårligere produkt. Tværtimod. Vores team af mekanikere er uddannet til at give din bil det bedste, den overhovedet kan få på vores autoværksted. Vi har originalt testudstyr, der sikrer den bedste fejlsøgning, topmoderne værktøj og adgang til reservedele i højeste kvalitet. Det gør os i stand til at udføre opgaver på allerhøjeste niveau, hvad end det drejer sig om motor, elektronik eller hvilke som helst andre mekaniske dele.

 

Vi er altid servicemindede i mødet med dig og din bil

Hos CG Autoteknik sørger vi altid for, at reparation af din bil foregår 100 % efter dine ønsker. Vi udskifter for eksempel ingen defekte dele, før vi har aftalt det med dig, og ofte har du selv mulighed for at vælge, hvilke reservedele vi skal bruge i forbindelse med udskiftning, hvis du ønsker det. Ellers løser vi reparationen og udbedrer enhver fejl gennem brug af dele i original kvalitet. 

 

Gæstfrihed i højsædet

Lige fra modtagelsen vil du blive mødt af vores nordvestjyske gæstfrihed, som sammen med vores faglige ekspertise har gjort vores værksted til et af lokalbefolkningens foretrukne bilhuse i løbet af de år, vi har eksisteret. 

Det er vi naturligvis meget taknemmelige for, da det fortæller os, at vi gør noget af det helt rigtige – både når det kommer til bilreparation af mange forskellige bilmærker, men også over for alle de mennesker, vi møder i vores daglige arbejde på vores værksted og i vores salgsafdeling.

Du kan læse et lille antal anmeldelser af vores værksted på vores side på Trustpilot. Her finder du historier om nogle af de mange gode oplevelser, vores kunder har haft med serviceeftersyn og reparation af deres biler på værkstedet på Brundvej.

 

Et lokalt autoværksted med mange specialer  

På grund af vores faglige ekspertise har vi et særligt godt forhold til biler i premiumklassen, og vi er et af de værksteder i lokalområdet, som er bedst til at tage sig af bilmærker som for eksempel Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volvo og Tesla. Det kræver naturligvis det højeste niveau af udstyr og uddannelse – og det er netop noget af det, som vi altid lægger os i selen for at have.

Det betyder derfor også, at vi uden problemer kan klare reparationer af alle biler, og du har vores garanti for, at vi også tager os meget kærligt af din bil og giver dig nøjagtig den samme personlige service, som vi er kendt for at give, uanset hvilken bil du kommer med. For vi er et autoværksted, der værdsætter at have glade kunder. Og det får vi netop ved at behandle alle vores kunders forskellige biler med den samme respekt.

 

Skylning af gearkasse, chiptuning og rensning af motorer

På værkstedet har vi blandt andet en skyllemaskine til gearkasser og en Bardahl-rensemaskine til motorer. Det er noget af det, der gør, at vi skiller os ud ved at kunne tilbyde lidt ekstra til dig som kunde hos os. Vi kan også tilbyde effektforøgelse og chiptuning af biler og varevogne samt kloning af motorstyringsbokse og frakobling af EGR og DPF.

Tryk på Download PDF for at hente en PDF-fil med nogle af de mærker og modeller, som vi kan optimere for dig.


Download PDF