CG Autoteknik
CG Autoteknik Startede i december 2009 og er ejet af Christian Gravesen. Firmaet startede i lejede lokaler på Brundvej 22. Efter en god start blev bygningerne købt i 2011. I 2013 skulle der ske noget nyt og vi begyndte og få aftaler i hus i Tyskland og få de første luksus biler hjem.

Vi har i efteråret 2018 taget nyt værksted i brug. CG Autoteknik er med i Automester kæden der er en landsdækkende kæde af kvalitets værksteder. Vi Servicere alle bilmærker og har speciale i BMW, Mercedes og audi. Vi har eget skadecenter med alt det nyeste værktøj og godkendt ved alle danske forsikringsselskaber. Vi har Rullefelt til fejlfinding og motor optimering.

Om os
CG Autoteknik er et professionelt bilhus, beliggende i udkanten af Thisted i Thy.

Alt under ét tag, i et top moderniseret miljø – både salg, service og reparation af alle mærker.

Hos CG Autoteknik sætter vi os ind i kundens ønsker og behov. Står du derfor overfor at skulle købe eller lease ny bil, så hjælper vi dig hele vejen.

Vi henter gerne drømmebilen hjem til Danmark fra Tyskland på bestilling. På den måde får du netop den bil du ønsker dig allermest. Vi er nummerpladeoperatør og selvanmelder ved Skat, hvilket gør det muligt at indregistrere bilerne hurtigt.

Vi ved alt om køb og leasing af biler – og kan derfor guide dig i, hvornår det bedst betaler sig at købe, lease eller flex-lease.

Speciale i BMW
CG Autoteknik har speciale i BMW, som vi altid har haft en forkærlighed til. Vi har det nyeste udstyr til diagnose og fejlfinding på alle BMW og Mini modellerne og er koblet direkte op med BMW i München.

Vi har over 12 års erfaring – og tager løbende opdaterende kurser, så din BMW eller Mini fortsat kan være i trygge hænder.