Få lavet service på din bil – hos os er din bil i trygge hænder

Når du får et stempel i bilens servicebog, er du med til at forlænge levetiden og værdien af dit køretøj. Du minimerer dermed risikoen for eventuelle problemer med bilens motor og sikkerhed – og derfor er et serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter også med til at spare dig for mange penge til flere dyre reparationer på den lange bane.

I nogle tilfælde er serviceeftersynet også med til at opretholde garantien på din bil, som er meget vigtig at have, hvis uheldet en dag skulle være ude. Derfor giver et serviceeftersyn dig friheden og den uundværlige sikkerhed i din dagligdag – og det kan simpelthen ikke svare sig andet.

Book tid

Sådan foregår vores grundlæggende eftersyn af din bil

Når det er ved at være tid til, at din bil skal til service, tager vi den ind og gennemgår alle kontrolpunkter, som er beskrevet i bilproducentens forskrifter. Et serviceeftersyn varierer alt efter, om vi har med ældre biler at gøre, hvilket bilmærke og hvilken model, der er tale om, og bestemte kontrolpunkter specificeret fra fabrikken, hvor din bil kommer fra. 

Du kan selv undersøge din bils specifikke serviceintervaller ved at kigge i servicebogen – men både nye og ældre biler giver dig efterhånden en notifikation via instrumentbrættets advarselslamper eller displayet, når bilen kan have godt af et rutinemæssigt serviceeftersyn.

Har du en ældre bil uden elektronisk påmindelse om serviceintervallet, bør du naturligvis selv være opmærksom på at få foretaget et serviceeftersyn med jævne mellemrum. Her er nogle af de ting, vi ofte kigger på, uanset om det er et lille eftersyn eller et stort eftersyn, vi foretager os.

  • Visuel kontrol af bilens ydre dele. Her går vi blandt andet dine dæk, lygternes funktion og vinduesviskere igennem og ser, om de godt kunne trænge til en udskiftning.
  • Eftersyn af vitale dele inde i bilens kabine. Det kan for eksempel være et tjek af, om sikkerhedsseler og eventuelt airbags fungerer, som de skal.
  • Gennemgang af motoren. Her ser vi på, om der er tilstrækkeligt med olie på bilen, undersøger, om der skal nyt oliefilter på, og tjekker desuden også standen på batteri og tændrør mv.
  • Test af uregelmæssigheder ved bilens køreegenskaber. Her gennemgår vi for eksempel bilens støddæmpere, styretøjet og bremser.

I løbet af eftersynet noterer vi naturligvis alle eventuelle fejl og alt det, der springer os i øjnene, hvis der er noget. Vi foretager ingen reparation eller udskiftning af reservedele uden at have talt med dig først.

Vi bruger altid godkendte reservedele af original kvalitet

Hos CG Autoteknik elsker vi biler, og derfor gør vi altid vores ypperste for, at alle biler bliver bedst muligt kørende. For det er også det, du får størst glæde af som bilejer i den sidste ende. Forskellige værksteder har adgang til reservedele i varierende kvalitet – men hos os leverer vi enten originale reservedele eller dele i en tilsvarende høj kvalitet ud fra, hvad du ønsker dig. 

Vi er et frit værksted, der tager os topprofessionelt af alle bilmærker. Vi har originalt testudstyr og et arsenal af moderne værktøj, som gør, at vi kan foretage samme serviceeftersyn som de autoriserede mærkeværksteder – men ofte uden, at du skal betale helt lige så mange penge, hvis der er en række punkter, der skal forbedres på din bil i forbindelse med serviceeftersynet. Så her kan du spare penge uden at skulle være nervøs for at gå på kompromis med kvaliteten.

Book et serviceeftersyn på din bil i dag og slip for grimme overraskelser

Har du brug for, at din bil bliver set efter i sømmene, håber vi, at vi må tage os kærligt af den på vores moderne værksted. Vi er altid klar til at modtage din bil, give den det behørige serviceeftersyn og ikke mindst give dig relevant og personlig vejledning og rådgivning i, hvordan du får størst fornøjelse ud af bilen.

Vi har ekspertisen i og udstyret til at foretage alle slags serviceeftersyn med det højeste niveau af faglighed – og vi glæder os til at sende dig af sted på vejene igen med et nyt stempel i servicebogen og en bil, der kører lige så godt, som den nogensinde har gjort.

Book tid