CG Autoteknik er det sikre valg, når din BMW skal på værksted

BMW er en luksuriøs bil, der fortjener al den kærlighed og professionelle service, den kan få. Hos CG Autoteknik har vi et helt særligt speciale i BMW, og derfor kan du altid forvente det bedste, når du kører din BMW på værksted hos os. 

Vores udstyrsniveau er helt på højde med det, som du finder på de autoriserede BMW-værksteder i landet. Vi har blandt andet originale testere og kan opdatere din BMWs software gennem en direkte forbindelse til fabrikken. Men det betyder samtidig også, at du får din BMW på værksted til en lidt lavere pris end andre gode steder – og ofte med en ventetid, der er kortere end en uge.

Derfor er der ingen grund til at vente. Tag fat i os, hvis du gerne vil forkæle dig selv og din BMW med en tur på vores værksted i Thisted, hvor vi har mulighed for at tage netop din bil under vores ganske særlige behandling.

Book tid

 

Et af de bedste steder til reparation af biler fra BMW af både nyere og ældre dato

Vores kendskab til BMW kommer dig til gode som passioneret bilejer. For vi forestiller os, at vores egen passion og indgående kendskab til de tyske premiumbiler kan mærkes helt ude i rattet, når du har haft din BMW til reparation eller eftersyn på vores værksted. Her tager vi os naturligvis godt af alle biler af alle årgange – og det er faktisk en af de faktorer, der gør, at vi er blandt lokalbefolkningens foretrukne værksteder.

Vi importerer endda også BMW og andre tyske biler i den høje klasse hjem til Danmark. Så hvis du har lyst til at spare lidt penge på din næste luksusbil, er du velkommen til at søge vores professionelle assistance til at få lige præcis den BMW, du går og drømmer om, så billigt som muligt. 

På vores værksted har vi ofte et par nyere brugte BMW’er til salg. Dem er du naturligvis også meget velkommen til at kigge nærmere på. Du kan se vores aktuelle udvalg af biler ved at klikke på bilsalg i menuen ovenfor, og er der noget, der vækker din interesse, er du meget velkommen til at kontakte vores værksted i dag for at få arrangeret en prøvetur.

Book tid