Brug det lokale værksted med den største ekspertise i biler fra Mercedes

Mercedes er om noget et brand, som er anerkendt for at producere biler af ekstremt høj kvalitet. Og som Mercedes-ejer ved du forhåbentlig, at det betyder, at din bil generelt holder bedre end andre biler og har færre reparationer. Det er dog ikke ensbetydende med, at din Mercedes ikke skal på værksted en gang imellem – og det er her, at vi er blandt de allerbedste til at hjælpe dig med at holde din bil godt kørende.

Book tid

Moderne værksted med de bedste faciliteter til reparation af Mercedes

Vores værksted er altid udstyret med den nyeste teknologi og de helt rigtige værktøjer til at foretage de regelmæssige servicetjek, som din Mercedes fortjener, men også til at foretage komplekse reparationer, når behovet af og til opstår. Hos os får din bil en behandling, der måler sig 100 % med et besøg hos en autoriseret Mercedes-forhandler, men ofte til en lidt bedre pris og på et værksted, hvor du kan nyde godt af en hurtig og imødekommende service.

Her går vi ikke på kompromis med din Mercedes. For vi bruger kun reservedele af høj kvalitet. De koster naturligvis lidt mere end de billigste på markedet, men når du kører Mercedes, kan det godt betale sig i længden, da kvaliteten matcher den, der er i de dele, din bil er udstyret med fra fabrikkens side. 

Vil du gerne have din Mercedes på værksted hurtigst muligt? Vi tager os af de fleste biler allerede inden for en uge, når vores kunder retter henvendelse til os. Så book en tid til reparation eller eftersyn af din Mercedes i dag og glæd dig til at blive meget bedre kørende i en fart.

Der er mange grunde til, at vi er de lokales foretrukne værksted til Mercedes

Vores faglige kompetence tager udgangspunkt i en særlig tilknytning til tyske luksusbiler som for eksempel Mercedes, Porsche og BMW. Vi har desuden et tæt samarbejde med nogle tyske leverandører, som også gør os til en værdifuld samarbejdspartner, hvis du overvejer at importere en Mercedes fra Tyskland. 

Vi har altid god tid til dig, og vi tager imod alle vores kunder på en imødekommende måde og garanterer god nordvestjysk gæstfrihed og personlig service ved ethvert besøg. Vores faste fokus er din fulde tilfredshed med arbejdet og rådgivningen omkring netop dit køretøj – og derfor er vi altid behjælpelig med svar på dine spørgsmål eller sparring angående bekymringer, du eventuelt måtte have vedrørende din Mercedes.

Så tag endelig fat i os med det samme, hvis du gerne vil give din bil den bedst mulige behandling hos dit specialiserede bilhus i Thisted.

Book tid