Dit lokale topmoderne værksted med speciale i Porsche

En Porsche er i virkeligheden meget mere end bare end bil. Det er fornemmelsen af stil fra allerøverste hylde, en nydelse af alt, hvad der er godt i livet og en fornemmelse af kvalitet i hver eneste detalje og bevægelse. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du tager dig godt af din Porsche, så glæden ikke forsvinder eller forringes. 

For selvom kvaliteten er høj i bilerne fra det ikoniske mærke, der i sammenligning med de fleste andre bilmærker får forholdsvist få fejl gennem almindelig brug og slitage, er det godt at få din Porsche gået efter i sømmene på et værksted, som anerkender alt det, en Porsche kan og skal kunne.

Book tid

Hos CG Autoteknik i Thisted er vi et moderne bilhus, med et særligt speciale i luksusbiler fra især Tyskland. Det indbefatter naturligvis også Porsche. Derfor kan ekspertisen på vores værksted blive din fordel som Porsche-ejer, hvis du gerne vil være bedst muligt kørende. For vores værksted er altid udstyret med det nyeste specialværktøj til at tage sig af både gamle og nye modeller – heriblandt også de nye elektriske biler.

Konkurrencedygtigt alternativ til
de autoriserede Porsche-værksteder

Hos CG Autoteknik tager vi os af alle biler, nye som gamle. Vores speciale er dog luksusbilerne fra Tyskland, som vi også selv importerer. Vores moderne værksted og udstyr er derfor helt i top. Det betyder, at du får det samme produkt hos os, som du gør på de autoriserede værksteder, der ofte er lidt dyrere, end vi er, og har noget længere ventetid.

Vi servicerer langt de fleste af vores kunder allerede inden for en uge efter, at de kontakter os. Derfor skal du endelig tage fat i os, hvis du har brug for et professionelt værksted, hvor din Porsche får den bedste behandling til en konkurrencedygtig pris. Vi lægger stor vægt på, at du skal væres tilfreds og føle dig velinformeret som kunde hos os. Derfor bliver der ikke foretaget nogen reparation af din Porsche, uden at du bliver spurgt først. For selvom vores forkærlighed til tyske biler ikke er til at tage fejl af, er vores gæstfrihed over for alle vores kunder solidt forankret i vores nordvestjyske aner.

Vi håber derfor, at du har lyst til at lægge vejen forbi os, næste gang din Porsche skal på værksted.

Book tid