Brug dit lokale bilhus i Thisted, når din Tesla skal på værksted

Hos CG Autoteknik har vi et topmoderne værksted, der kan tage sig professionelt af alle slags biler. Vi er derfor meget glade for at være blandt lokalbefolkningens foretrukne værksteder, når det kommer til reparation af og serviceeftersyn på moderne og avancerede elbiler, så som Tesla. For her har vi den helt rette erfaring med og ekspertise i at servicere elbiler, så du får den størst mulige køreglæde i din Tesla. 

Vi kan foretage reparation og vedligeholdelse af alle vitale dele som bremser, hjul, bilbatterier og meget mere. Så tag endelig fat i os, når du har brug for at få din Tesla på værksted i Thisted og omegn.

Book tid

Topmoderne testudstyr til optimering af din Teslas køreegenskaber

Vores værksted er udstyret med specialudstyr, der kan bruges til at foretage diagnosticering af din bil og opdatere softwaren gennem en direkte forbindelse til Tesla Motors’ fabrikker. Og er der noget, der trænger til at blive skiftet ud, foretager vi kun reparation af Tesla, hvor vi benytter os af bilbatterier og andre essentielle reservedele, der har samme kvalitet som dem, din Tesla blev leveret med.

Så tag endelig fat i CG Autoteknik, når du har brug for at få din Tesla på værksted. Vi står altid klar til at holde dig godt kørende.

Book tid